You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

Suntem o echipa de tineri antreprenori specializati in Arta Verde Prezervata

pregatita sa-si foloseasca abilitatile si experienta in domeniu in serviciul vostru - indiferent ca sunteti pasionati de arta designului interior sau reprezentanti ai unor companii.
Stapanim know-how-ul pentru materializarea celori mai indraznete idei: decoratiuni florale, tablouri si pereti din plante stabilizate, iar pentru ca fiecare lucrare este unica in felul sau, ne dorim o stransa colaborare cu fiecare dintre clientii nostri.

Vorbeste-ne despre ideea ta sau arata-ne schita si impreuna vom alege plantele care vor da viata produsului finit!

Secretul

Ce este o planta stabilizata?

Plante stabilizate sunt 100% naturale si ecologice.
NU necesita udare, NU necesita lumina naturala, intretinere sau toaletare, doar o sterge a prafului depus pe foliaj, la intervale regulate.
Durata de viata a unei plante stabilizate este intre 2 si 10 ani.
O planta stabilizata ia nastere in urma unui proces unic de prezervare al plantelor, bazat pe inlocuirea sevei cu un produs de tratament stabilizator care permite ii permite acesteia sa isi pastreze prospetimea si supletea naturala.
Prin combinarea de emulsifianti, emolienti si umectanti, planta este protejata impotriva deshidratarii, fibrele sale vegetale devin catifelate, astfel conservandu-se fara a-si pierde aspectul natural.
Intru finalizarea procesului, pentru a imuniza planta in relatia cu insectele sau divezi paraziti, este aplicata o subtanta antiseptica si antibacteriana.
Toate substantele utilizate in formula sunt sigure si toate produsele noastre au caracter anti-alergic.

Sfaturi Utile

Plante Stabilizate Bucuresti
Pentru a asigura longevitatea unei plante stabilizate, este necesar sa se respecte un mini-set de reguli :

* In caz de expunere prelungita la umiditate, vaporii de apa se pot amesteca cu glicerina sau pot determina aparitia de picaturi de apa. In acest caz, sterge foliajul cu un material textil absorbant, uscat

Plante la ghiveci

Amplasate in diferite tipuri de ghivece, ceramice sau ornamentate cu diverse materiale decorative, plantele verzi va ofera mult mai mult decat o priveliste placuta si naturala: calitatea aerului va fi imbunatatita, iar zgomotele exterioare vor fi atenuate!

Jardiniere interioare/exterioare

Modelele de jardiniere disponibile pe piata nu doar ca sunt practice, ci adesea se constituie in obiecte de design creative si stilate. Fie ca suportul este suspendat sau stabil, integrat intr-o piesa de mobilier, ca acesta este realizat din metal, lemn sau ratan, jardinierele sunt perfecte pentru orice decor, interior sau exterior.

Mini gradini

Placerea de a petrece timp liber in natura poate fi transpusa in realitatea cotidiana prin amenajarea unei mini gradini, chiar in mijlocul oazei urbane!
Indiferent de suprafata disponibila, aspectul creat de nuantele verzi diferite ale plantelor de gradina va va oferi un ambient complet relaxant!