You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pereti Verzi din Plante Naturale Stabilizate

Nimic nu se compara cu natura si cu puternicul impact vizual pe care aceasta il are asupra noastra.
Sa integrezi in decorarea spatiilor interioare un perete verde stabilizat, in care diversitatea culorilor si a speciilor de plante se imbina fascinant , inseamna sa creezi in interiorul casei sau cladirii tale o opera de arta peisagistica fara comparatie.

Pereti Verzi din Plante Stabilizate

Peretii verzi din plante stabilizate sunt 100% naturali si NU necesita udare, toaletare sau lumina naturala, fiind foarte usor de intretinut. Peretii verzi stabilizati alcatuiesc un tablou vizual inedit, armonizand perfect tonurile naturale cu nuantele vibrante, aspecte ce ii transforma in alegerea ideala pentru decorarea unei incaperi.
Un perete vegetal poate fi conceput din alaturarea mai multor specii de plante, precum arbori sau arbusti, muschi bombat sau plat, licheni, feriga, brunia albiflora, amaranthus, trandafiri ... etc . Jongleaza cu o paleta extinsa de culori si specii de plante si bucura-te, permanent, de senzatia unica de relaxare pe care o simti atunci cand esti in mijlocul naturii !

Echipa noastra are capacitatea de a transforma orice macheta intr-un perete vegetal stabilizat. Totodata, o vom personaliza in functie de dorintele tale si de indicatiile primite si o vom transforma in "atractia principala" a spatiului pe care il decoreaza. Poti opta pentru a-ti concepe propria macheta sau poti alege consiliere profesionala din partea unui specialist in decorarea interioarelor, din echipa noastra. Orice varianta ai alege, vom fi alaturi de tine pana la finalizarea lucrarii. Vom tine legatura prin e-mail , iti vom trimite o varianta virtuala pe care sa-ti pui amprenta sau sa ne sugerezi eventuale modificari.

Bucura-te de o oaza urbana, adaptabila oricarui tip de proiect de amenajare interioara!

TABLOURI CU PLANTE NATURALE STABILIZATE

Esti in cautarea unui mod original de a decora un perete sau orice alt coltisor de interior?
In acest caz, Tablourile cu Plante Naturale Stabilizate sunt exact ceea ce cauti. Avantajul este ca iti poti alege singur rama, in functie de designul spatiului unde doresti sa-l amplasezi. Dupa gust, poti opta pentru rame din lemn, rame metalice sau vegetale cum sunt cele utilizate pentru peretii verzi stabilizati.

Ca sursa de inspiratie, echipa noastra iti pune la dispozitie o serie de Tablouri cu Plante Naturale Stabilizate, cu titlu de prezentare. Nu uita ca sunt 100% naturale, prin urmare necesita intreintere si ca poti alege rama care se incadreaza cel mai bine in decor.

BENEFICII

Amortizare rapida a investitiei

Machete personalizate

Estimare de cost gratuita

Instalare
" la cheie "

LOGO VEGETAL

Esti in cautarea unei sigle care produce efecte inca de la prima vedere?
Uimeste-ti audienta si alege un LOGO din Plante naturale stabilizate.

Fii ORIGINAL si distinge-te printr-un LOGO unic si usor de remarcat!

Executam orice tip de logo-uri, indiferent de forma, culoare, dimensiuni sau finisaje, in functie de cerintele dumneavoastra.

AVANTAJE

Costuri reduse de intretinere

Aspect proaspat si natural

Plantele nu sunt afectate de fum

Plantele nu sunt afectate de schimbari bruste de temperatura